Lööördag

2011-05-21 10:08:55 | Kategori: Vardag | Kommentarer (0)

Så var det lördag igen då. Pappan sover efter jobb, jag och barn tar det lugnt framför tvn. Idag ser väl planerna ut som så att det behöver sjåppas lite, solkräm, kalaskläder, presenter o.s.v. Museum-besök är planerat också.

Egentligen har jag ingen lust och ork idag, men det kommer väl. Helst skulle jag ligga i soffan hela dagen och kolla på gamla avsnitt av Doctor Who men det skulle resultera i väldigt rastlösa ungar så jag får se fram emot kvällens nya avsnitt istället.

Ska boka bio till mig och maken också, det var vår fjärde brölllopsdag för 2 veckor sedan (Jag älskar dig!). Maken vill se en 3D-film vilket lämnar Pirates of the Caribbean IIII som alternativ. Jag tycker de filmerna tappade charmen redan efter första och har ingen lust att se den på bio. Så jag vill se Hangover Part II och sedan se sista Harry Potter-filmen i 3D.

N vill och skulle nog kunna se alla filmerna och kan inte bestämma sig mellan de två förstnämnda för nästa veckas bio-besök. Jag låter inte min svanskota genomlida TRE filmer på mindre än 2 månader. För att inte tala hur fruktansvärt rastlös jag blir på bio. Bara sitta där och glo i 1,5-2,5 timmar utan att kunna anteckna, pausa, prata, smsa. Nej, bio är förunnat bröllopsdagar och Harry Potter-premiärer.


Det här har I valt ut till kalaskläder så jag hoppas de finns i butik. 129 kr/st på HM Shop Online.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara namn?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0