Crazy days

2011-06-15 16:02:28 | Kategori: Vardag | Kommentarer (0)

Så barnen är magsjuka. Snart en vecka har vi fått stanna inne. I låg i sängen hela dagen igår, blev nog lite väl mycket tid till funderingar för nu är hon freaked out av tanken på att jorden snurrar. 

Igår undrade hon vart vatten kommer ifrån och imorse undrade hon vad som hänt med hennes stortå för den var minsann inte så liten innan (ingen hög feber då).
Vidare undrar hon varför inga runda bokstäver måste ha streck men alla andra bokstäver behöver det. 

Hon undrade också HUR jorden snurrar, så jag har därför demonstrerat hur jorden snurrar kring solen samt sin egen axel idag, J liggandes på golvet fick agera sol. 

J spydde först, med 2 dagar = frisk nog att fördriva tiden med att trakassera de hängiga tu. Imorse slog jag trött på barnkanalen till honom i I's rum och gick sedan tillbaka till sängen för att vila lite. Inte långt efter hör jag ett dovt "mamma! hjälp! du måste komma!" eller liknande, varpå jag rusar in dit i tron att han stängt in sig i nåt skåp (av de dämpade ropen att dömma). Sängen är tom och på golvet ligger en liten, hjälplös J-burrito. Av någon anledning har han roat sig med att rulla in sig i mattan, och kunde inte rulla ut sig själv igen. 

A har tupplurat ett par kortisar och fått nagellacket påbättrat så han är rätt nöjd nu. Imorgon kväll har förhoppningsvis (pepparpeppar) hans 48 timmar gått, så på fredag vill vi uuuut.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara namn?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0